Peuterspeelzaal De Speeltol Rossum

 

Berga Muylwijk en Jeanny van Hattem zijn al lange tijd de vertrouwde gezichten op peuterspeelzaal De Speeltol. Medio mei 2016 is Jaqueline Laheij het team komen versterken. Jacqueline werkt al jaren als leidster bij peuterspeelzaal De Veldpeutertjes en zal dit naast haar werk bij De Speeltol blijven doen. Zij begeleiden uw peuter met veel plezier in hun ontwikkeling richting de basisschool.

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend van 8.30uur tot 12.00 uur.

 

Tarief per 01-01-2019

1 ochtend per week

€ 29,75 per dagdeel

 

Wij incasseren 40 weken per jaar, in de vakantie's betaald u geen ouderbijdrage. Incasso vindt plaats in de eerste week van de volgende maand. U krijgt een paar dagen vooraf per e-mail een factuur met de exacte datum en het te incasseren bedrag. Indien automatische incasoo van uw rekening mislukt, wordt er bij de volgende factuur € 5,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Inschrijfkosten zijn € 19. Uw kind wordt automatisch uitgeschreven op de dag dat hij/zij 4 jaar wordt. Ongeacht of dit in een vakantie valt. Wilt u uw kind eerder uitschrijven dan kan dit door schriftelijke opzegging met in acht name van 1 maand opzegtermijn.

 

Inschrijven   KIJK ROND   Vind ons leuk op FACEBOOK